Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ένοπλη ληστεία

Καλησπέρα σας!
Τελικά υπάρχει κρίση και στην Ολλανδία. Ο Κούριελ, παίχτης της Ντόρντρεχτ που αγωνίζεται στη Β' Ολλανδίας, συνελήφθη από την αστυνομία για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία. Συμπέρασμα... μάλλον δεν τον πλήρωναν καλά... :))))))))

Πάμε στα σημερινά με αγώνες από Β' Γαλλίας και Β' Ολλανδίας:
102. Άρλ - Ανζέ 1
Σε άνοδο φαίνεται να βρίσκεται η Άρλ, η οποία παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εντός έδρας έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 3 παιχνίδια. Η Ανζέ, όταν βγαίνει εκτός έδρας, είναι πολύ ασταθής. Άσος με ρίσκο, γιατί εμπεριέχει και το Χ ο αγώνας.
107. Μπαστιά - Μπουλόν 1 (-1 Handicap)
Η Μπαστιά είναι το λογικό φαβορί και θα θελήσει να πάρει το παιχνίδι γρήγορα και καθαρά, μετά και το 1-1 στην έδρα της με την Ανζέ. Γι'αυτό θα την ποντάρω και θα χαρίσω και ένα γκολ στην Μπουλόν, αφού ο άσος του 1,40 δεν με ικανοποιεί.
113. Μάαστριχτ - Ντόρντρεχτ 1
Πολύ δυνατή η Μάαστριχτ στην έδρα της που υποδέχεται σήμερα την Ντόρντρεχτ, η οποία έχει πολλές απουσίες και έναν παίχτη της στη φυλακή. :)) Πάντως, ο άσος θα έπρεπε να ήταν γύρω στο 1,80 και όχι στο 1,65 του ΟΠΑΠ που δεν έχει καμιά αξία.

Θα προσθέσω σήμερα και 2 βόμβες οι οποίες καλό θα ήταν να παιχτούν σε σύστημα, ώστε αν βγει μία στις δύο, να είμαστε κερδισμένοι.
115. Ος - Σπάρτα Ρότερνταμ 1Χ
Ικανή η Ος για το καλύτερο και για το χειρότερο. Με καλή έδρα και φόρμα, μπορεί να κάνει ζημιά στην Σπάρτα.
116. Τσβόλε - Χέλμοντ Σπορ Χ2   
Κόντρα στην πρωτοπόρο που είναι ασταθής τον τελευταίο καιρό, σε αντίθεση με την Χέλμοντ που είναι σε φόρμα.


Καλή τύχη!!!
Τάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου